سوشی سیکادا ، کسی؟ یک سرآشپز آمریکایی یک غذای خوشمزه پایدار “Brood X” ، اخبار جهانی را سرو می کند

[ad_1]

پس از 17 سال در زیر زمین ، انبوهی از سیكادها در شرق ایالات متحده ظاهر می شود – و برای یك سرآشپز از واشنگتن ، آلوده شدن به اشکالات نادر از نظر اخلاق غذایی ، علامت آشپزی وی بود.

بون لای ، طرفدار جنبش پایدار غذا ، مردم محلی را به شکار حشرات در پارک شهر دعوت کرد و در ادامه طعم سوشی سیکادای سرخ شده خود را.

وی گفت: “در جهانی كه ما از بزرگترین همه گیری تاریخ رنج می بریم ، بیماری كووید نیست ، بلكه مربوط به رژیم غذایی است ، ما باید رویكرد انقلابی به نحوه عادت به غذا خوردن داشته باشیم.”

در آخر هفته ، سرآشپز آمریکایی متولد هنگ کنگ به ساکنان نشان داد که چگونه سیکادا را جمع آوری ، طبخ و تهیه کنند ، به عنوان راهی برای صحبت در مورد روش های جایگزین کشاورزی و تغذیه.

میلیاردها سیکادای “Brood X” در ایالات متحده از جمله مریلند ، پنسیلوانیا ، ویرجینیا ، ایندیانا و تنسی ظاهر می شوند.

بون با استفاده از حساب های اینستاگرام و توییتر خود اعلام کرد که چه تعداد را می گیرد و می پزد – و سپس آنها را به صورت رایگان به اشتراک می گذارد.

بون در توئیتی نوشت: “شکار و پخت و پز رایگان سیکادا”. “مواد لازم را برای پخت و پز استفاده کنید و در خلاقیت به من بپیوندید یا فقط غذا بخورید!”

برای کسانی که به این تماس پاسخ دادند ، ماجراجویی آشپزی با جمع آوری برخی از خوشمزه ترین اشکالات آغاز شد.

استلا روکه 36 ساله که از ترس حشرات بزرگ شده خیلی بی تاب نبود ، اما این کار را راهی برای غلبه بر ترس از هراس خود می دانست.

وی گفت: “امروز من اینجا هستم زیرا بون لای از من دعوت كرد تا سیكاداهای آب پز را امتحان كنم و من فكر كردم كه این تجربه جالبی خواهد بود.”

“من تصمیم گرفتم بیایم ، با توجه به اینکه من در مورد وقایع آخرالزمانی cicada در منطقه اتفاق افتاده بود شنیده ام.”

و او تنها نیست ، غذاهای ترسناک و مهیبی را امتحان می کند. طبق مجله واشنگتن ، تاكوهای Cicada از عناصر محبوب منو در رستوران ها هستند.

با این حال ، بون هشدار داد که سیکاداها نباید “غذای لذیذ” شوند ، از ترس اینکه حتی می توانند “بخورند” ، همانطور که در بسیاری از گونه ها که به مرور زمان وسواس پیدا کرده ایم.

این گروه از پارک زیر بون سیکادا و سبزیجات خوراکی را جمع آوری می کنند. سپس سیكاداها را در یك كوزه در نزدیكی سایر مواد تازه بوسیله آتش زغال قرار داد.

سرآشپز قبل از سرخ كردن سیكاداها در یك ظرف بزرگ ، آنها را با نمك مزه دار كرد. سرانجام ، حشرات سرخ شده در سوشی چرخانده می شوند ، قبل از سرو در برگهای بزرگ با برنج و سبزیجات پیچیده می شوند.

روکه ، انتظار بدترین حالت ، گفت که او در واقع “بسیار شگفت زده شده است.”

او گفت: “وقتی آن را در دست گرفتم واقعاً وحشت کردم.” “اما … واقعاً خوشمزه بود.”

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *